Nieuws

11-01-2017

Samen op de foto met je knuffel!

Voor kinderen (en soms ook nog voor volwassenen) zijn knuffels onvoorwaardelijk. Een knuffel zal altijd klaar voor je staan, troost je wanneer dit nodig is en zal nooit boos op je worden. Voor veel kinderen van immens grote waarde en hoe leuk is het om deze band nu vast te leggen en er een blijvende herinnering van te maken.

Ga samen met je knuffel op de foto!

 

Mogelijk op de volgende dagen en alleen na inschrijving:

*maandagochtend

*dinsdagochtend

*donderdagochtend

*zaterdagochtend

 

Klik hier voor meer informatie en meld je snel aan via info@focasfoto.nl

 

31-12-2015

De laatste dag van het jaar en laat ik juist vandaag aftrappen met mijn nieuwe pagina op de website: nieuws :-)

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke acties!

En ik heb fantastisch nieuws om te vermelden, want...FocAs heeft per januari 2016 een eigen fotostudio!! Ik ben heel trots en blij, en de komende twee weken gaan we knallen om per 15 januari helemaal ready en steady te zijn! De fotostudio is in Leidsche Rijn Utrecht (De Meern) en zal tevens dienen als hoofdkantoor van Blijtjes (je weet wel, mijn andere toffe onderneming die ook echt aan het knallen is. Check vooral even de website www.blijtjes.nl )

De fotostudio is lekker ruim en naast de aanwezigheid van een ''standaard'' fotostudio met flitsers, kunnen er ook daglichtfoto's gemaakt worden.  Zo is er voor ieder wat wils en maakt het mogelijk dat ik mijn stijl van fotograferen nu nog meer kan laten zien. Heb er zo onwijs veel zin in!

Kom maar op allemaal! Jullie zijn van harte welkom!

 

Boek snel je fotosessie met een gereduceerd tarief. Waarom? Om het nieuwe jaar goed af te trappen en de verwezenlijking van mijn droom te vieren :-)

-X- Assia