Kinderdagverblijf fotografie: zo kan het ook!

FocAs komt met veel plezier langs bij uw kinderdagverblijf om portretfoto’s te maken van de kinderen. Na zelf jaren in de kinderopvangsector gewerkt te hebben weet ik zelf maar al te goed hoe het er aan toe gaat op fotografiedagen, maar nog belangrijker: ik weet hoe te werken met kinderen.

Kinderdagverblijf fotografie is een tak van sport dat niet onderschat moet worden. Kinderen zijn de meest eerlijke personen die je voor de lens kan hebben en als ze er geen zin in hebben, dan hebben ze er ook echt geen zin in. Ik vind het daarom zeer belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en ongedwongen voor de lens kunnen staan. Zij leiden, ik volg. Dit resulteert in de meest leuke en mooie foto’s van de kinderen en zien ouders het kind op de foto die zij daadwerkelijk ook kennen :-)

 

Kies FocAs voor kinderdagverblijf fotografie:

-       - professionele foto’s in een mobiele studio

-       - groepsfoto’s op de eigen groep/buiten of evt. in de studio

-       - ouders hebben meer flexibiliteit door zelf de foto’s te kunnen kiezen

-       - aantrekkelijke prijzen voor ouders

-       - veilig: ouders krijgen een inlogcode (afgeschermd fotopagina per kind/gezin) en kunnen online de foto’s aankopen. Geen geldenvelopjes meer (!) dus minder rompslomp voor jullie als organisatie

-       - breed assortiment van afdrukmogelijkheden: naast de normale fotoafdruk, kan er ook een foto op bijvoorbeeld een mok, canvasdoek, telefoonhoesje etc. besteld worden! 

 

* ook voor peuterspeelzaal fotografie en schoolfotografie.

 

Meer info nodig of afspraak maken? Neem vooral contact met mij op.

 

FocAs kinderdagverblijf fotografie: Zo kan het ook!