Over FocAs

FocAs staat voor focus en mijn naam Assia = FocAs

 

In 2012 besloot ik om mijn hart te volgen en helemaal te gaan voor fotografie. Ik wou mij hier verder in ontwikkelen en ging op zoek naar een opleiding. Deze vond ik bij Fotoschool Statief en kon ik in september van dat jaar gaan starten. Er was nog 1 plekje over: hoe bedoel je 'meant to be'! Ik deed de opleiding met veel plezier en begon actiever te fotograferen. Dit werd zo actief dat ik mij precies een jaar later kon gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel. FocAs was een feit!

 

Ik fotografeerde met name portretten bij kinderdagverblijven en producten voor webshops. Dit kon ik allemaal naast mijn baan in de kinderopvangsector en studie combineren. Ondertussen is er heel veel gebeurd en ben ik sinds een aantal jaar volledig als zzp'er aan het werk.

Als fotograaf blijf ik mijzelf trainen (net als topsporters) om op niveau te blijven en het liefst steeds beter en beter te worden. Dit doe ik door te investeren in diverse workshops en cursussen.

 

Bij alles dat door mij gefotografeerd wordt (alsook gehele voor en na traject) zal met focus en professionaliteit dat je van een fotograaf mag verwachten, uitgevoerd worden.

 

Mijn focus is op jou gericht.