Portretfotografie

Kinderen

Het fotograferen van kinderen is eigenlijk hoe het allemaal voor mij begon. In mijn eigen kindertijd hielp ik moeders of juffen al mee en is mijn liefde voor kinderen nooit weggegaan. Ik denk dat ik de onbevangenheid van kinderen het leukst vind en in mijn fotografie probeer ik dit dan ook graag vast te leggen. De kids zijn gewoonweg wie ze zijn en tijdens het fotograferen laat ik mij eigenlijk leiden door hen. Naast het fotograferen in een studio is het ook mogelijk om buitenreportages te doen. Dit wil ik steeds meer vorm gaan geven, want het heeft dat magische wat kinderen ook hebben.

 

Familie

Eigenlijk zou iedereen een foto moeten hebben van het hele gezin! Vaak staat vader of moeder achter de camera en tja, die ontbreekt dan wel op heel veel foto's. Gun jezelf een foto van jullie als compleet gezin. Heel waardevol en een sessie die ik ook met veel liefde uitvoer. De familiefotosessies vinden veelal op locatie plaats, maar kunnen desgewenst ook in de studio.

 

Zwangeren

Een periode in jullie leven die je blijvend wilt koesteren. Een periode waarin je beseft dat je leven voorgoed zal veranderen en jullie je voorbereiden op de komst van de kleine. Ik fotografeer jullie heel graag in deze bijzondere periode. Dit kan een studiosessie zijn of een buitenreportage.

 

Ook is het mogelijk om een lifestyle-sessie te doen bij jullie thuis. Sfeerfoto's voordat jullie kleine wonder er is. Nog samen alleen op de bank, het ledikantje... Tijd gaat zo snel voorbij, maar met de foto's kun je er blijvend van genieten.